Vakblad Architect

NO-NOISE

Akoestische systemen op maat
                                                                                                                                                                

Last van slechte spraakverstaanbaarheid en te veel nagalm in uw ruimtes? Verlangt u naar stilte en rust? Wenst u een aangenamere en productievere omgeving? NO-NOISE biedt u dé gepaste oplossing! Wij ontwerpen, produceren, leveren en plaatsen producten en systemen om uw geluidsproblemen tot een minimum te beperken. Onze akoestische NO-NOISE panelen kunnen aan de wand of het plafond bevestigd worden of los in de ruimte worden geplaatst. De wandpanelen, plafondpanelen en dividers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, die verschillen in afwerking, stoffering en kleur. Nadat uw keuze is gemaakt, maken wij deze panelen op maat en verzorgen wij de levering en plaatsing.

Wij bieden drie types geluidsabsorberende panelen aan:

Het BASIC paneel is het akoestische instappaneel van NO-NOISE. Scherp geprijsd, hoge akoestische waarden en uit voorraad leverbaar.

Het FABRIC paneel is het akoestische wand- en plafondpaneel van NO-NOISE. Dit paneel is stootvast, waardoor het ook aan de wand bevestigd kan worden. Dit paneel wordt op maat gemaakt voor uw situatie, met een hoge akoestische waarde en snelle levertijd. De kleur van stoffering is naar keuze van de klant te kiezen uit een brede waaier mogelijkheden.

Het ACOUSTIC ART paneel is een elegante oplossing ter verbetering van uw akoestiek. Het paneel is, net als de FABRIC panelen, rondom voorzien van een aluminium kader gevuld met hoogwaardig absorptiemateriaal. ACOUSTIC ART is voorzien van een print naar keuze op een polyester doek. Dit product biedt onbeperkte mogelijkheden in prints en maatvoering, waardoor het nagenoeg overal toepasbaar is.

No-noise biedt ook een uitgebreid gamma BAFFLES aan: een innovatieve plafondoplossing die een maximum aan creativiteit toelaat!

U kunt ons uitgebreid gamma aan producten en onze recente realisaties bezichtigen op onze site. Binnenkort zijn deze producten ook verkrijgbaar in onze nieuwe webshop. Blijf op de hoogte door ons te volgen op sociale media!

 

http://architect.pmg.be/nl/nieuwsdetail/90750215/T17132N0015CELN/info?project=EBRbe1709E02&naam=&t=636307816849627766&t=636307830139561210